ΚΩΣ


Το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa βρίσκεται στην παραλία Λάμπη, μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού της Κω. Η παραλία Λάμπη εκτείνεται από το λιμάνι μέχρι το βόρειο άκρο και γύρω από το ακρωτήριο του νησιού. Η ιδανική τοποθεσία του Aqua Blu θεωρείται η απόλυτη γέφυρα μεταξύ της παραλίας και της πόλης. Αυτοκίνητο, ταξί, λεωφορείο και ιδιωτικοί διαμορφωμένοι ποδηλατόδρομοι, παρέχουν εκπληκτικά εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης της Κω και τις γύρω παρθένες αμμώδεις παραλίες.

Το αεροδρόμιο απέχει 26 χιλιόμετρα με συχνές πτήσεις από και προς το νησί. Η Κως έχει επίσης δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα και τα νησιά Ρόδος, Πάτμος, Σύμη και πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου. Η Τουρκία απέχει μόλις 20 λεπτά με το πλοίο και η ακτογραμμή της είναι ευδιάκριτη από την πόλη και τις γειτονικές παραλίες.

Αυτές οι παρθένες παραλίες, με τα κρυστάλλινα νερά, προσελκύουν τόσους πολλούς τουρίστες στο νησί κάθε χρόνο. Η εντυπωσιακή ελικοειδής ακτογραμμή της - πιθανώς η μεγαλύτερη σε ολόκληρη τη Μεσόγειο - σημαίνει ότι τουλάχιστον τα δύο τρίτα της ακτής κρύβουν καταπληκτικές παραλίες που αξίζουν βραβεία. Όλες είναι εύκολα προσβάσιμες και καλύπτουν τα περισσότερα γούστα: μικρές, μεγάλες, αμμώδεις ή βοτσαλωτές, με δραματικά κύματα ή ήρεμα νερά, καλά οργανωμένες και δημοφιλείς, μέχρι γραφικές και απομονωμένες.

Εκτός από γενέτειρα του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη, το νησί της Κω είναι επίσης γνωστό ως το «νησί της ποδηλασίας», κερδίζοντας δικαιολογημένα αυτόν τον τίτλο κατά τη διάρκεια της ιταλικής κατοχής του νησιού μεταξύ 1912 και 1943, όταν διοργανώθηκαν πολυάριθμοι ποδηλατικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν διάσημοι Ιταλοί πρωταθλητές.

Το επίπεδο τοπίο της Κω κάνει το ποδήλατο το απόλυτο μέσο μεταφοράς, πηγαίνετε από το σημείο Α στο Β με ευκολία και πολύ στυλ! Μια από τις πιο εντυπωσιακές και επίπεδες ποδηλατικές διαδρομές, παρελαύνει κατά μήκος της παραλίας Λάμπη, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας. Είμαστε τυχεροί!

ΦΤΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ

Στο Aqua Blu φροντίζουμε να φτάνετε με στυλ και να φεύγετε με πολυτέλεια. Συναντήστε τον οδηγό σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω ή στο λιμάνι της Κω και χαλαρώστε στο ταξίδι προς τον προορισμό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aquabluhotel.gr

NEWSLETTER


Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό